Marijke

Beer en Marijke vormen al zo'n 7 jaar een bijzondere combinatie. Tijdens formele en informele diners zorgen zij tussen voorgerecht en dessert voor een spetterend optreden. De dames zingen van pop tot klassiek en van jazz tot musical. Zij weten een podium te vullen, maar ze bewegen zich net zo lief tussen het publiek. Beer en Marijke zijn ondeugend, gepassioneerd, verleidelijk, maar altijd stijlvol.

Om u een idee te geven.
In 2003 zongen zij In Dubrovnik, KroatiŽ voor een groot farmaceutisch bedrijf. Tussen de gangen van het diner brachten zij prachtige opera-aria's, ontroerende popballads en swingende jazzsongs ten gehore. Na het diner zongen Beer en Marijke alle 150 genodigde artsen de dansvloer op.

Biografie
Na een studie frans en duits kwam zus Marijke tot de conclusie dat zij verder wilde met zingen. Zij ging op haar vijfentwintigste naar het conservatorium in Hilversum en is sindsdien bezig met klassieke muziek. Zij heeft zich gespecialiseerd in opera en is lyrisch sopraan.

Marijke deed mee aan verschillende operaproducties en zong in de dinershow van Wentink-events. Daarnaast zingt zij ook graag andere stijlen, zoals musical en jazz.

Wilt u Marijke (en Beer) horen, klik dan hier.

Wilt u Marijke zien, klik dan hier.

Bekijk de repertoirelijst van Marijke.

U kunt Marijke ook apart boeken.